Facebook -mainoskampanjat, 99 €

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
- 31/10/2016
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
Verkkokaupan koulutuskeskus

Kategoriat


Olet varmasti nähnyt mainoksia Facebookissa ja mietit miten voisit oman yrityksesi tuotteita naamakirjassa mainostaa? Tämä koulutus on juuri sinulle!

SISÄLTÖ

Koulutuksessa selviää käytännönläheisesti miten teet Facebookin avulla markkinointikampanjoita, maksullista ja maksutonta mainontaa kohderyhmillesi ja liität ne kotisivumarkkinointiin. Koulutuksessa opit käyttämään Facebook- mainonnan työvälineitä ja saat esimerkkejä muiden pk-yritysten tekemistä kampanjoista ja tuloksista.

Käymme konkreettisesti läpi seuraavat Facebook mainosten hallintaan liittyvät asiatLIKILIIKE_merkki_clr_background

  • mainosten tekeminen, kohderyhmärajaukset, maksaminen
  • mainosten tulosten seuraaminen
  • uudelleen markkinointi

KOHDERYHMÄ

Yritykset tai muut tahot, joilla on Facebook profiili ja mahdollinen Facebook- tai kotisivu. Mikäli profiilia tai sivua ei vielä ole suosittelemme Facebook sivun perustaminen etkokoulutusta.

KOULUTUSPAIKKA

Koulutuspaikkana on Verkkokaupan koulutuskeskus, jossa Wifi –yhteys. Osallistujalla tulee olla käytössään oma tietokone, älypuhelin tai tablet.

KESTO JA HINTA

Koulutuksen kesto on  2 h ja hinta on 99 €+ alv / yritys. Koulutus järjestetään mikäli saamme kasaan kolme (3) osallistujaa. Maksimi osallistujamäärä on kuusi (6) yritystä. Samasta yrityksestä voi osallistua max. 2 henkilöä.

ILMOITTAUTUMISEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen koulutusta osoitteeseen info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi tai rekisteröityneenä käyttäjänä www.verkkokaupankoulutuskeskus.fi sivujen kautta. Huomioitahan, että myöhemmin peruuttaneilta tai peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koulutuksen koko hinta. Lasku koulutuksesta lähetetään koulutuksen jälkeen, maksuehto 7 päivää netto.

Kouluttajana toimii Kirsi.

Ilmoittaudu koulutukseen

Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa koulutukseen täytä ilmoittautumislomake ja napauta Lähetä ilmoittautuminen. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen koulutukseen ilmoittautumisesta ja käyttäjätunnuksen ja salasanan myöhempää käyttöä varten. Voit vaihtaa salasanan myöhemmin OMAT KOULUTUKSENI sivulta. Voi peruuttaa tai muuttaa ilmoittautumisia myöhemmin kirjautumalla OMAT KOULUTUKSET sivuille.

TALLENNA SALASANA MUISTIIN!

Jos olet jo aikaisemmin ilmoittautunut koulutukseen ja sinulla on käyttäjätili, voit ilmoittautua käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja sähköpostiin lähetettyä salasanaasi ilmoittautuessasi uusiin koulutuksiin. OMAT KOULUTUKSET käyttäjätilin avulla voit muokata varauksiasi.

Tähän koulutukseen ei voi enää valitettavasi ilmoittautua. Voit kysyä peruutuspaikkaa sähköpostilla info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi tai soittamalla Kirsille 040 555 1019!

Kalenteri

<<kesä 2019>>
mtktpls
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Yhteystiedot

Verkkokaupan koulutuskeskus /
Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Rovakatu 26 A 11
96200 Rovaniemi
p. 040 555 1019

info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi

Tietosuojaseloste

#verkkokauppa #liiketoiminta

Koulutukset

  • Ei tapahtumia

Partnerit

LIKILIIKE

Yrittäjät Rovaniemi

Sähökinen Liiketoiminta Suomi Oy

VisitFinlandAkatemia

Share This