Verkkokaupan perustaminen 3 h + yrityskohtaiset klinikat, 120 €

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
- 05/11/2016
10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Verkkokaupan koulutuskeskus

Kategoriat


Suunnitteletko verkkokaupan perustamista? Haluatko lisämyyntiä ja käytännöntietoa nettikaupan kivijalkakaupan vauhdittamiseen? Haluatko rahat etukäteen, jotta asiakas voi noutaa tavaran myymälästäsi?

Päivä rakentuu kahdesta osasta.

  • Aamupäivällä opit miten verkkokauppa tulee perustaa liiketoiminnallisista lähtökohdista
  • Iltapäivällä voit osallistua puolen tunnin kestävään yrityskohtaiseen klinikkaan ja saada vastauksia kysymyksiisi liittyen verkkokaupan perustamiseen

Klinikka sisältyy osallistumismaksuun. Klinikkaan otetaan kuusi (6) ensimmäiseksi ilmoittautunutta yritystä! LIKILIIKE_merkki_clr_background

AAMUPÄIVÄN SISÄLTÖ

Aamupäivän näkökulma on erittäin käytännönläheinen. Saat koulutuksessa tiedot kannattavan verkkokaupan toteuttamiseen.

  • verkkokauppasuunnitelma: verkkokaupan tavoitteet ja tulostavoitteet
  • kohderyhmät ja tuotevalinnat
  • verkkokauppaohjelmiston valinta
  • maksutavat kotimaassa ja ulkomailla
  • logistiikka kotimaassa ja ulkomailla
  • esimerkkejä pk-yritysten kuluttajakaupasta

Suosittelemme aamupäivän jälkeen klinikkaa ja syventävää koulutusiltaa kunkin teeman parissa.

ILTAPÄIVÄN SISÄLTÖ

Iltapäivällä ovat vuorossa verkkokauppaklinikat. Klinikka on kestoltaan 30 min / yritys ja mukaan mahtuu 6 aamupäivän koulutuksessa mukana ollutta, nopeiten ilmoittautuvaa yritystä! Klinikassa yrityksesi voi hakea kouluttajan avulla vastauksia verkossa verkkokaupan perustamiseen liittyviin haasteisiin ja kysymyksiin.

KOULUTUSPAIKKA

Koulutuspaikkana on Verkkokaupan koulutuskeskus jossa Wifi –yhteys. Osallistujalla tulee olla käytössään oma tietokone, älypuhelin tai tablet.

KENELLE?

Verkkokauppakoulutus on tarkoitettu verkkokaupan perustamista suunnitteleville yrityksille ja kehityshankkeisiin osallistuville. Koulutus  soveltuu hyvin myös verkkokauppaa käyvän yrityksen uusien henkilöiden perehdyttämiseen verkkoliiketoiminnassa.

KESTO JA HINTA

Koulutuksen kesto on 3 h + klinikka 30 min. ja hinta on 120 €+ alv / yritys. Samasta yrityksestä voi tulla max. 2 osallistujaa samalla osallistujamaksulla! Koulutus järjestetään mikäli saamme kasaan kolme (3) osallistujaa. Maksimi osallistujamäärä on kymmenen (10). Klinikka sisältyy hintaan!

MATERIAALIT

Koulutusmateriaalit sisältyvät hintaan. Linkki materiaaleihin lähetetään 3 päivää ennen koulutusta mahdollista tulostusta varten.

ILMOITTAUTUMISEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen koulutusta osoitteeseen info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi tai rekisteröityneenä käyttäjänä www.verkkokaupankoulutuskeskus.fi sivujen kautta. Huomioitahan, että myöhemmin peruuttaneilta tai peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koulutuksen koko hinta. Lasku koulutuksesta lähetetään koulutuksen jälkeen, maksuehto 7 päivää netto.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Kirsi.

#verkkokauppakoulutus

Ilmoittaudu koulutukseen

Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa koulutukseen täytä ilmoittautumislomake ja napauta Lähetä ilmoittautuminen. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen koulutukseen ilmoittautumisesta ja käyttäjätunnuksen ja salasanan myöhempää käyttöä varten. Voit vaihtaa salasanan myöhemmin OMAT KOULUTUKSENI sivulta. Voi peruuttaa tai muuttaa ilmoittautumisia myöhemmin kirjautumalla OMAT KOULUTUKSET sivuille.

TALLENNA SALASANA MUISTIIN!

Jos olet jo aikaisemmin ilmoittautunut koulutukseen ja sinulla on käyttäjätili, voit ilmoittautua käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja sähköpostiin lähetettyä salasanaasi ilmoittautuessasi uusiin koulutuksiin. OMAT KOULUTUKSET käyttäjätilin avulla voit muokata varauksiasi.

Tähän koulutukseen ei voi enää valitettavasi ilmoittautua. Voit kysyä peruutuspaikkaa sähköpostilla info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi tai soittamalla Kirsille 040 555 1019!

Kalenteri

<<kesä 2019>>
mtktpls
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Yhteystiedot

Verkkokaupan koulutuskeskus /
Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Rovakatu 26 A 11
96200 Rovaniemi
p. 040 555 1019

info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi

Tietosuojaseloste

#verkkokauppa #liiketoiminta

Koulutukset

  • Ei tapahtumia

Partnerit

LIKILIIKE

Yrittäjät Rovaniemi

Sähökinen Liiketoiminta Suomi Oy

VisitFinlandAkatemia

Share This