Facebook ja instagram mainonta, 95 €

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
- 05/05/2018
10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Verkkokaupan koulutuskeskus

Kategoriat


TÄMÄ KOULUTUS ON SAANUT HUIPPUPALAUTTEET!

Facebook ja Instagrma näkyvyyden saaminen on nykyisin hankalaa, ellei hyödynnä myös maksullisia mahdollisuuksia. Mainosten tekeminen on helppoa, mutta pienellä lisäsatsauksella säästät selvää rahaa, saat paremman näkyvyyden sekä tavoitat kohderyhmäsi paremmin. Tule koulutukseen, niin pääset sisälle Facebook ja Instagram-mainosten tekoon ja maksullisen näkyvyyden hankkimiseen – kustannustehokkaasti.

Facebook mainosten tekeminen -koulutusSISÄLTÖ

  • Mainostilin asetukset
  • Mainosten eri tyypit, perinteiset mainokset ja päivitysten lisänäkyvyys
  • Kohdentaminen ja hallintatyökalut
  • Uudelleenmarkkinointi/retargeting
  • Toimivan mainoksen tekeminen
  • Millainen kotisivukampanja kannattaa mainoksiin yhdistää
  • Mobiili/pöytäkonemainosten erot
  • Oman mainoksen luonnostelu tai julkaisu

KOHDERYHMÄ

Koulutus on tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat hallita itse omia Facebook mainoksiaan kustannustehokkaasti, turvallisesti ja tuloksellisesti.

NÄIN TYÖSKENTELEMME

Facebook-mainoksiin tutustuminen esimerkein. Mainostenhallintatyökaluun tutustuminen hands on, mitä mikin nappi tarkoittaa ja mitä tulee ottaa huomioon. Oman mainoksen luonnostelu tai julkaisu.

KESTO JA HINTA

Koulutuksen kesto on 6 h ja hinta on 95€+ alv / osallistuja. Koulutus järjestetään mikäli saamme kasaan kolme (3) osallistujaa. Maksimi osallistujamäärä (yrityksiä) on kuusi (6).

MATERIAALIT

Koulutusmateriaalit sisältyvät hintaan. Linkki materiaaleihin lähetetään 3 päivää ennen koulutusta mahdollista tulostusta varten.

ILMOITTAUTUMISEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen koulutusta osoitteeseen info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi tai rekisteröityneenä käyttäjänä www.verkkokaupankoulutuskeskus.fi sivujen kautta. Huomioitahan, että myöhemmin peruuttaneilta tai peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koulutuksen koko hinta. Lasku koulutuksesta lähetetään koulutuksen jälkeen, maksuehto 7 päivää netto.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Kirsi

Ilmoittaudu koulutukseen

Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa koulutukseen täytä ilmoittautumislomake ja napauta Lähetä ilmoittautuminen. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen koulutukseen ilmoittautumisesta ja käyttäjätunnuksen ja salasanan myöhempää käyttöä varten. Voit vaihtaa salasanan myöhemmin OMAT KOULUTUKSENI sivulta. Voi peruuttaa tai muuttaa ilmoittautumisia myöhemmin kirjautumalla OMAT KOULUTUKSET sivuille.

TALLENNA SALASANA MUISTIIN!

Jos olet jo aikaisemmin ilmoittautunut koulutukseen ja sinulla on käyttäjätili, voit ilmoittautua käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja sähköpostiin lähetettyä salasanaasi ilmoittautuessasi uusiin koulutuksiin. OMAT KOULUTUKSET käyttäjätilin avulla voit muokata varauksiasi.

Tähän koulutukseen ei voi enää valitettavasi ilmoittautua. Voit kysyä peruutuspaikkaa sähköpostilla info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi tai soittamalla Kirsille 040 555 1019!

Kalenteri

<<maalis 2019>>
mtktpls
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Yhteystiedot

Verkkokaupan koulutuskeskus /
Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Rovakatu 26 A 11
96200 Rovaniemi
p. 040 555 1019

info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi

Tietosuojaseloste

#verkkokauppa #liiketoiminta

Koulutukset

  • Ei tapahtumia

Partnerit

LIKILIIKE

Yrittäjät Rovaniemi

Sähökinen Liiketoiminta Suomi Oy

VisitFinlandAkatemia

Share This