TripAdvisor -koulutus, 95€

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
- 12/05/2018
13:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
Verkkokaupan koulutuskeskus

Kategoriat


Tiesitkö, että TripAdvisor on maailman suosituin matkailun ja vapaa-ajan  suosittelupalvelu? Onko yrityksesi jo siellä mukana? TripAdvisorin toiminta perustuu asiakkaiden suosituksiin. Jopa 80 % asiakkaista tekee ostopäätöksen suositusten perusteella.

TripAdvisor-merkkiset sivustot muodostavat maailman suurimman matkailijayhteisön, jolla on jopa 340 miljoonaa yksittäistä kävijää kuukaudessa ja jossa on yli 225 miljoonaa arvostelua ja mielipidettä 4,9 miljoonasta majoitusyrityksestä, ravintolasta ja nähtävyydestä. Sivustot toimivat maailmanlaajuisesti 45 maassa. TripAdvisor sisältää myös TripAdvisor for Business -osaston, joka tuo TripAdvisorin miljoonat kuukausittaiset kävijät matkailualan ulottuville.

SISÄLTÖ

  • TripAdvisorin esittely
  • Mikä on TripAdvisorin hyöty yritykselle?
  • Mitkä ovat ilmaiset ja maksulliset mahdollisuudet
  • Millainen on hyvä esittely/profiili?
  • Kuinka asiakkailta saadaan kerättyä arvioita ja suosituksia?
  • Miten arvioita voi hyödyntää omassa markkinoinnissa ja verkkosivustolla?

KOULUTUSPAIKKA

Koulutuspaikkana on Rovaniemellä Verkkokaupan koulutuskeskus Wifi –yhteys. Osallistujalla tulee olla käytössään oma tietokone, älypuhelin tai tablet.

KESTO JA HINTA

Koulutuksen kesto on 3 h ja hinta on 95 € + alv / osallistuja. Koulutus järjestetään mikäli saamme kasaan kolme (3) osallistujaa. Maksimi osallistujamäärä on kuusi (6).

MATERIAALIT

Koulutusmateriaalit sisältyvät hintaan. Linkki materiaaleihin lähetetään 3 päivää ennen koulutusta mahdollista tulostusta varten.

ILMOITTAUTUMISEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen koulutusta osoitteeseen info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi tai rekisteröityneenä käyttäjänä www.verkkokaupankoulutuskeskus.fi sivujen kautta. Huomioitahan, että myöhemmin peruuttaneilta tai peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koulutuksen koko hinta. Lasku koulutuksesta lähetetään koulutuksen jälkeen, maksuehto 7 päivää netto.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Kirsi.

Ilmoittaudu koulutukseen

Kun ilmoittaudut ensimmäistä kertaa koulutukseen täytä ilmoittautumislomake ja napauta Lähetä ilmoittautuminen. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen koulutukseen ilmoittautumisesta ja käyttäjätunnuksen ja salasanan myöhempää käyttöä varten. Voit vaihtaa salasanan myöhemmin OMAT KOULUTUKSENI sivulta. Voi peruuttaa tai muuttaa ilmoittautumisia myöhemmin kirjautumalla OMAT KOULUTUKSET sivuille.

TALLENNA SALASANA MUISTIIN!

Jos olet jo aikaisemmin ilmoittautunut koulutukseen ja sinulla on käyttäjätili, voit ilmoittautua käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja sähköpostiin lähetettyä salasanaasi ilmoittautuessasi uusiin koulutuksiin. OMAT KOULUTUKSET käyttäjätilin avulla voit muokata varauksiasi.

Tähän koulutukseen ei voi enää valitettavasi ilmoittautua. Voit kysyä peruutuspaikkaa sähköpostilla info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi tai soittamalla Kirsille 040 555 1019!

Kalenteri

<<maalis 2019>>
mtktpls
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Yhteystiedot

Verkkokaupan koulutuskeskus /
Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

Rovakatu 26 A 11
96200 Rovaniemi
p. 040 555 1019

info@verkkokaupankoulutuskeskus.fi

Tietosuojaseloste

#verkkokauppa #liiketoiminta

Koulutukset

  • Ei tapahtumia

Partnerit

LIKILIIKE

Yrittäjät Rovaniemi

Sähökinen Liiketoiminta Suomi Oy

VisitFinlandAkatemia

Share This